måndag 13 oktober 2008

Amfetamin på nätet.

Många stockholmare som läste Metro i morse blev nog lite fundersamma över Crime Medicine:s helsideannons där mediciner som Viagra, antidepressiva och t.om amfetamin såldes.

En på jobbet trodde verkligen att det var en seriös annons (vilket det i och för sig är, men med det motsatta syftet att sälja illegal medicin) vilket börjar få mig att undra hur mycket droger hon har fått i sig genom åren?

En välarbetat och informativ sida som förhoppningsvis får många att avstå från att köpa medicin via nätet!

Edit: Såg nu att aftonbladet uppmärksammat annonsen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såg den i Aftonbladet och trodde det var på riktigt! Var stod det att det var en bluff kan man då fråga. Skulle man fatta det om gick till hemsidan eller vad? Ska kolla sidan.

Anonym sa...

Jag fattade inte heller att det var en kampanj mot hokupokustabletter... förrän jag läste förklaringen i expressen igår.

Texten om att det är en kampanj från läkemedelsverket är ju så liten att man knapp kan läsa den... och så är ju texten halvt avskuren.

Mike75 sa...

Helena, Sandra :

När det på en helsidesannons i en stor tidning annonseras ut illegala mediciner, så kanske man kan misstänka att det är något fuffens?

Jag tror de flesta surfade in på hemsidan för att få det bekräftat att det är en bluff, inte i tron att de kunde köpa knark på rea :)